matildaslondon.blogg.se

Au pair i London 2014/15

Richmond Park

Kategori: Allmänt

Igår var det egentligen tänkt att jag och Amanda skulle åkt upp till Hampstead Heath och gått där men eftersom att alla arbeten med tåg och tunnelbana sker på helgen var Overgrounden avstängd på vissa ställen. Vi hade fått åka ersättningsbussar och allt kändes helt plötsligt väldigt krångligt, därför bestämde vi att vi skulle gå i Richmond Park istället. 

Vi möttes upp här i Richmond och gick in en sväng på Tesco och köpte jordgubbar, Nutella och lunch som vi skulle ta med oss och äta i parken. Vi började vår vandring upp mot toppen av Richmond Hill, vanligtvis hade den backen inte varit så jobbig men eftersom att det var typ 25 grader i solen och vi hade på oss jeans och en långärmad blev det rätt varmt.. När vi var uppe var utsikten helt otrolig. Man kunde se Themsen ringla fram, där var skog, där var fina hus och faktiskt så uppskattade jag för en gångs skull naturen.

 
 
Vi gick sedan i Richmond park och där var verkligen hur fint som helst. Parken är ju känd för att det är jättemycket hjortar i den och jag vet faktiskt inte hut många vi såg men det blev en del. När vi bara hade gått en liten bit i parken fick jag syn på The Shard som om jag inte har helt fel för mig är Europas hösta byggnad. Kollade man sedan åt vänster så såg man typ hela London skyline. London Eye, St paul's och de nybyggda skyskraporna i centrala London.
 
Vi gick sedan ner till två små sjöar i parken där vi satte oss och åt. På vägen hörde vi något lustigt ljud som visade sig vara hjortarna. De lät typ lite som kor som har kommit i målbrottet.
 
När i hade ätit färdigt gick vi vidare och tillslut när vi väl har hittat ut ur parken tog vi faktiskt bussen tillbaka till Richmond. Vi gick och åt både på pizza expess och en mcflurry på donken så vi var lagom mätta och goa. 
Har haft en så himla bra helg, både med sightseeing och fest. Nu längtar jag tills nästa lördag då jag och några tjejer till ska på inspelning av Skavlan. 

KOMMENTARER:

 • Mamma säger:
  2014-09-29 | 13:39:00

  Var det inte läskigt att vara så nära hjortarna?? Tror jag hade varit livrädd!! Vilken fint kort på dig hjärtat <3 Det trodde jag inte att man kunde se ända in till London från Richmond. Det verkar vara så mycket fint i området där du bor :)

 • Mormor säger:
  2014-09-29 | 14:28:30

  Oj vad fina bilder du har tagit. Tänk att parken är så stor och fin.
  Kortet på dig var ju jättebra.
  Mormor Morfar

Kommentera inlägget här: