matildaslondon.blogg.se

Au pair i London 2014/15

Fredag/Lördag

Kategori: Allmänt, Au Pair i London

Annika är i Finland så jag och Julia (gamla au parien som har flyttat tillbaka till London och jobbar som nanny) har jobbat hela dagen. Jag och Felicia hade några timmar själva ihop i eftermiddags när Julia var med Annette på musiklektion och Nicole följde med dem. Sedan jag kom hit i september har Felicia pratat om att hon vill vi ska gå till ett ställe som säljer créps, våfflor och frozen yoghurt för att fika, och vad passar bättre än att göra det idag?! En överlyckig Felicia beställde créps med nutella och mashmallows och eftersom att jag är en sockergalen au pair gjorde jag samma sak. När vi fick crépsen var där även jordgubbar som vi inte hade beställt men vad gör det, DET VAR SJUKT GOTT!!
 
Efter ena hörnan började jag bli mätt!
 
Nu hoppar vi tillbaka 24 timmar till fredag kväll (bra att det är i kronologisk ordning) som spenderades med Ellinor på Jamie Olivers italian här i Richmond. Jag åt en jättegod pasta carbonara med ett glas vitt och till efterrätt blev det cheesecake med ett till glas vitt..
Ellinors pizza
 
 

Natural history museum- igen

Kategori: Allmänt, Au Pair i London

Idag åkte vi till Natural history museum igen. Det var första gången för Elin, andra gången för mig och tredje gången för Amanda. Vi gick och kollade på dinosaurierna, utställning om sjölivet och lite annat smått och gott. Avslutade dagen på Bella Italia med en pasta bolognese och ett besök på Bens cookies :)