matildaslondon.blogg.se

Au pair i London 2014/15

Notting Hill

Kategori: Allmänt, Au Pair i London

 
 
 
 
 
 
 
Huset med den blåa dörren
 
 
 
 
Caféet där Hugh Grant handlar apelsinjuicen som han spiller på Julia Roberts
 
Och bokaffären som nu är souveniraffär och har tappat G:et
 
 

A little party never killed nobody

Kategori: Allmänt

Herregud min skapare vilken helg! Fredagkväll bjöd på utgång i Vauxhall, närmare bestämt ett rollerskate disco. Inte nog med detta var det även 80-talstema. Rosa tofsar, benvärmare och svettband, tuperat hår och turkos ögonskugga- sedan var vi fixade.
 
 
Lördag: Först bakismat på donken sedan en tur till Richmond Hill och Richmond Park. På kvällen blev det utgång igen fast denna gången i Putney med Julia och hennes kompisar. Vi började med mat på Bill's (har efter det resturangbesöket lärt mig att grön curry är STARKT, min mun typ brann upp tillslut!). Vi gick vidare till en pub och sedan blev det ett klubbesök också. 
 
 
Idag: Extremt sliten så det blev sovmorgon till halv ett. Skypade med mamma, gjorde mig iordning och sedan tog jag district line till Wimbledon för att möta Elin. Vi gick en tur i Wimbledon, sedan blev det ett stopp på wagamama för lite mat. Efter det gick vi och köpte biobiljetter och lite godis. Vi kollade på into the woods som är en musikalfilm som handlar om en massa olika Disney-filmer.
 

Richmond Hill

Kategori: Allmänt, Au Pair i London

Idag på förmiddagen gick jag och betalade min engelska kurs som jag ska läsa. Och eftersom att det var så himla fint väder tog jag med mig systemkameran ifall jag skulle hitta något fint att ta kort på. Skolan som kursen är på ligger väldigt nära Richmond Green så det blev det första stället jag gick till.
 
 
Efter detta gick jag upp till Richmond Hil som numera kommer vara min tillflyktsort ifall jag behöver tid att tänka eller vara för mig själv. Jag har varit där innan med Amanda men då var vi påväg till Richmond park så man hann inte riktigt stanna upp och njuta över hur fint och rofyllt det faktiskt är där.
 
"Think of me with joy and cheer, and in my hand a large cold beer"
 
Detta är arenan i Twickenham där världcupen i rugby brukar vara