matildaslondon.blogg.se

Au pair i London 2014/15

Onsdag

Kategori: Allmänt, Au Pair i London

Idag har det varit samma morgonrutiner som vanligt. Efter jag hade ätit frukost och fixat iordning köket bäddade jag rent i min säng, bytte handdukar, slängde in det i tvätten, slängde soporna på mitt rum och fyllde ÄNTLIGEN i en blankett som gör att jag får 1/3 rabatt på alla resor med oystercardet. Jag tog blanketten här på stationen för typ 2 veckor sedan så det var på tiden att jag tog tag i det. Man behövde även ett foto i passtorlek så efter lite fundering tänkte jag att jag kunde gå till "snappy snap" (hur roligt är inte det namnet? Får mig alltid att tänka på schni schna snappi) som är en typ affär där man kan framkalla kort och fråga om de vet något ställe man kan ta kort på. Direkt när jag kommer in i affären får jag syn på en stor skylt där det står take your passport photo here så det gick väldigt smidigt. Gick sedan bort till stationen för att lämna den där blanketten+ kort så jag fick mitt "rabattkort". Nu ska jag bara koppla det kortet till mitt oystercard, sen är alltid färdigt. Skönt. 
 
På eftermiddagen var jag med Annette på playball där man spelar alla möjliga bollsporter sen när vi kom hem lagade jag middag. Precis när vi ska äta ska även Annika ge sig iväg för att träffa en kompis. Så nu sitter jag "barnvakt" om man nu kan kalla att kolla på tv att sitta barnvakt.. Idag var andra gången jag la barnen själv och jag måste säga att jag är förvånad över hur snälla det är. Om man jämför hur jag var när jag var liten och skulle sova kan jag bara tänka stackars mamma! 
 

KOMMENTARER:

  • Mamma säger:
    2014-10-02 | 10:02:41

    Ja du det tog lång tid för dig att komma till ro på kvällarna... Undra hur många timmar jag har suttit i din säng och killat dig på ryggen när du inte kunde somna. Värre än så var det ju inte :)

  • Mormor säger:
    2014-10-02 | 11:39:25

    Ja du var allt lite mammig när du skulle sova,men många gånger gick det bra i morfars famn,särskilt dagtid.

Kommentera inlägget här: